Direct naar


Direct berekenen
 
Fotobalk 80 pixels

Commando Verzekeringen
een onderdeel van Suydersee Verzekeringen uit Lelystad

“Als oud-commando blijf je altijd verbonden met het Korps. Ik heb mijn hele leven, ook na mijn tijd als commando, veel profijt gehad van mijn opleiding. Hoewel je het uiteindelijk zelf moet doen, is de bagage die je meekrijgt vanuit het Korps erg waardevol.”

Steun aan De Commandostichting
“In mijn huidige rol van assurantietussenpersoon wil ik iets terug doen voor het Korps Commandotroepen. Daarom heb ik besloten om 5% van de totale omzet van Commando Verzekeringen af te dragen aan een goed doel dat in relatie staat tot het Korps Commandotroepen. Het dagelijks bestuur van De Commandostichting zal uiteindelijk besluiten waaraan het geld wordt besteed”, aldus Jan Hollinga, oud dienstplichtig korporaal der Commandotroepen 79/6.

Doel van Commando Verzekeringen
(Oud) commando’s en anderen die het korps een warm hart toedragen, profiteren met Commando Verzekeringen van lage premies en het gemakkelijk beheren van hun verzekeringen.

Daarnaast helpen zij met het genereren van een bijdrage voor goede doelen die exclusief ten goede komen aan (oud) commando’s. Er wordt 5% van de bruto omzet ter beschikking gesteld van het Korps (zonder aftrek van kosten zoals drukwerk, loon, telefoon, reis enz.). Zij die het volgens het bestuur van De Commandostichting nodig hebben, profiteren van het geld dat op deze wijze wordt gegenereerd via Commando Verzekeringen.

Zekerheid zoals u dat wilt
Gemak en zekerheid, dat zijn de kernwoorden binnen onze dienstverlening. Als klant kiest u bij ons zelf de manier waarop u uw financiële zaken wilt regelen. Omdat dit per klant, of zelfs per product anders kan zijn, bieden wij onze relaties drie mogelijkheden:

  1. Persoonlijk advies van een adviseur
  2. Telefonische helpdesk
  3. Zelf verzekeren via onze digitale verzekeringswinkel

Welke manier u ook kiest, u bent er altijd zeker van dat u profiteert van onze uitgebreide service en producten van gerenommeerde aanbieders tegen de scherpste premies.

Persoonlijke aanpak
Ondanks dat al onze klanten in de administratie een eigen nummer hebben, behandelen wij hen niet als nummers! Integendeel: financiële zaken zijn persoonlijk en daarom hanteren wij ook een persoonlijke aanpak.

Wij willen graag al onze relaties (leren) kennen en weten wat er bij hen speelt. Op die manier kunnen wij tijdig en op-maat advies geven, bijvoorbeeld wanneer zich wijzigingen voordoen in wetgeving of fiscale regels.

Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u advies over uw verzekeringen, hypotheek of pensioen? Neem dan gerust contact met ons op.

 
loader
 
Hoofdkantoor De Gouw 45 - 1693 DB Wervershoof | Telefoon (0228) 75 37 50
Vestiging Lelystad IJsselmeerdijk 2 - 8221 RC Lelystad | Telefoon (0320) 27 98 98
23 maart 2019